En god nattesøvn for dit barn – og dig …

Tyngdedynen fra Uldstorken har en beroligende og sansestimulerende effekt for børn med søvnproblemer. Dynens tyngde kommer fra bløde uldkugler med små bornholmske strandsten indeni.

Den er lugtfri, lydløs, bæredygtig og dansk produceret. Den kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles uden at miste form og effekt.

Få 30 dages prøveperiode, når du bestiller i dag.

Hvorfor vælge tyngdedyne fra Uldstorken?

baby sengetøj bamse

✓ Bedre søvn
✓ Lydløs
✓ Lugtfri

Tyngdedyner og kugledyner er i forvejen meget kendte for deres beroligende og sansestimulerende effekt for babyer med søvnproblemer.

Tyngden i mine dyner er skabt af håndfiltede kugler af 100% ren uld med bornholmske strandsten indeni. Den filtede uld omkring stenene sikrer, at dynen er helt lydløs og med kuglernes form og tyngde skaber de blide nænsomme bevægelser, der er med til at give en bedre nattesøvn.

Dynen er helt lugtfri, da både strandstenene og den kartede uld er vasket grundigt før filtningen, og i filtningsprocessen er de yderligere blevet vasket igen uden brug af skyllemiddel.

sandsten materialer til tyngdedyne

✓ 100% naturprodukter
✓ Bæredygtig
✓ Dansk produceret

Denne tyngdedyne er ganske unik og den eneste på markedet. Vægten er skabt af håndfiltede kugler af 100% ren uld med bornholmske strandsten indeni.

Her er den bornholmske natur en sand gave, hvor de fine sten igennem 1.700 millioner af år først er slidt af fra klipperne og dernæst taget ud og ind med havet, for igen at blive slidt og slebet til de fineste runde smukke strandsten.

Filtningen er fremkommet ved friktion, vand og varme og efter lidt knofedt og kærlighed er kuglerne yderligere blevet filtet i vaskemaskinen. Vi har el fra solceller og derfor er denne proces også udført med omtanke for miljøet.

Bolster (yderstoffet) er 100% bomuld og kartefloren er fra Hjelholts Uldspinderi på Sydfyn.

lam filtet uld

✓ Uldens unikke egenskaber
✓ Kan vaskes ved 60°
✓ Kan tørretumbles

Uld har en temperaturregulerende egenskab, da den både kan isolere mod varme og kulde og samtidig lade sveddampe passere gennem uldens små naturlige krøllede fibre. Denne egenskab forbedrer hudens respiration og udveksling af ilt. Uld har også en antibakteriel egenskab, og den kan absorbere 35% fugt uden at virke våd.

Da indholdet i tyngdedynen er håndfiltede kugler af 100% ren uld med bornholmske strandsten indeni, kan dynen vaskes ved normalvask på 600 og tørretumbles. Den mister på ingen måde sin form og effekt.

De bedste hilsner Mette Høyer,

Founder af Uldstorken.