Pusledyne

Inde i mors mave har barnet ligget trygt, varmt og trangt, og det har været nøgleordene for udviklingen af pusledynen. Pusledynen skal ses som en hjælpende hånd, der er med til at skabe ro, så bleskift bliver til en hyggestund for både baby og forældrene. Den kan dog med fordel bruges i mange andre situationer, når baby f.eks. ligger på ryggen og let bliver urolig, her kan den være med til at give ro i barnets krop.

Pusledynen er ideel fra barnet er 0 år og indtil 6 måneder, da den med sin vægt sikrer, at barnet ligger mere fast og roligt. Pusledynen kan dog med stor fordel bruges i hele pusleperioden.

Gå direkte til køb

Tanken bag pusledynen

Du har altid 30 dages prøveperiode & returret

Inspirationen til pusledynen stammer fra en afdeling med for tidlig fødte børn, der i puslesituationen har brug for tryghed. Jeg har videreudviklet pusledynen, så den nu kan bruges af ALLE nybagte forældre.

Designet og den indbyggede vægt i pusledynen gør, at den ligger tæt til barnets krop helt oppe fra hovedet og ned til midt på maven. Vægten er skabt ved håndfiltede kugler af 100% ren uld med tyngde af bornholmske strandsten indeni. Bolster og betræk er i 100% bomuld.

Uld kuglerne er fordelt i 4 lommer på hver sin side af barnet. Øverste lomme ligger langs med hovedet. Herefter er der en lomme, der stabiliserer skuldre og overarme, så man undgår de flagrende arme. En anden lomme går langs med ribbenene, og parallelt med den er der en lomme, som ligger sig på puslepuden. Fra halsen og hele vejen ned er der kun stof, da det er vigtigt ikke at skygge for en god øjenkontakt med barnet. Pusledynen vejer ca. 500 – 650 g. Den kan vaskes ved 60° og tørretumbles.

Du vælger betrækket

Både betræk og bolster er i 100% bomuld. Betrækket fås i flere farver og mønstre og kan nemt lynes af.

Når du modtager pusledynen er den indpakket i genanvendelig og bæredygtig 100% bomuld dobbelt gaze. Den kan du anvende til uanede formål såsom nusseklud, vaskeklud, stofble, gylpeklud, ammeklud mm.

Bestil pusledyne inkl. betræk

Pusledynen koster DKK 750,- (inkl. fragt og valgfrit betræk). Ekstra betræk koster kr. 200,-.