Tyngdedyne

Tyngdedynen fra Uldstorken har en beroligende og sansestimulerende effekt for børn med søvnproblemer. Er dit barn sensitiv over for lyde og dufte, er tyngdedynen fra Uldstorken det helt rigtige valg. Tyngden i dynen er skabt af håndfiltede kugler af 100% ren uld med bornholmske strandsten indeni. Den filtede uld omkring stenene sikrer, at dynen er helt lydløs og med kuglernes form og tyngde skaber de blide nænsomme bevægelser, der er med til at give en bedre nattesøvn.

Tyngdedynen kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles, men den kan også sagtens lufttørres uden at miste form og effekt. Den er både testet og produceret i Danmark.

Gå direkte til køb

Til glæde for dit barn & dig

Du har altid 30 dages prøveperiode & returret

Denne tyngdedyne er ganske unik og den eneste på markedet. Tyngdedyner og kugledyner er i forvejen meget kendte for deres beroligende og sansestimulerende effekt for babyer med søvnproblemer.

Ligesom alle nye ‘vaner’ kan det tage tid, før tyngdedynens gode søvn-egenskaber er etableret. Nogle vil opleve effekten med det samme, andre vil mærke udbyttet efter 1-2 uger. Hav tålmodighed, det lønner sig.

Selvom varen er taget i brug, har du hos Uldstorken stadig mulighed for at fortryde dit køb inden 30 dage under forudsætning af, at varen ikke er beskadiget. Du vil modtage 80% af købsbeløbet og du står selv for forsendelsesomkostninger.

Fra baby til junior

Nyhed! Baby tyngdedynen leveres nu med en blød spiral lynlås uden skyder i dynens højre side. Således kan den ved tilkøb af tyngdedyne (Junior-tilkøb) nemt og hurtigt lynes sammen og forvandles til en tyngdedyne (Junior) 140 x 100 cm.

På den måde kan du genbruge din baby dyne og halvere dine omkostninger, når dit barn er vokset fra baby dyne til junior dyne.

Gå direkte til køb

Bestil tyngdedyne

Vælg mellem baby, junior eller junior tilkøb