I det følgende kan du læse salgs- og leveringsbetingelser for køb af produkter fra min webshop på Uldstorken.dk.

Hvem står bag?

Mit navn er Mette Høyer og jeg er uddannet beklædningsformgiver. Jeg startede min egen systue i 2004, der hedder Migrant, og den har samme adresse som Uldstorken. Uldstorken har således også samme CVR nr. 28939809 som Migrant, da alle produkterne bliver fremstillet i min systue. Jeg har dog valgt at kalde min webshop Uldstorken, da den jo primært henvender sig til vordende og nybagte forældre og her passer dette navn bedre.

Kontaktinformation:
Uldstorken v/Mette Høyer
Åkirkebyvej 106
DK-3700 Rønne

Tlf.: +45 21821727
E-mail: mette@uldstorken.dk

CVR-nr.: 28939809

Sådan kan du betale

Hos Uldstorken kan du betale med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JCB og UnionPay

Ved færdiggørelsen af din bestilling, trækker jeg beløbet for din ordre på dit betalingskort senest på afsendelsestidspunktet.

Alle beløb er i danske kroner (DKK), og er oplyst inkl. moms.

Uldstorken anvender en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dine kort- og andre informationer, som du opgiver i forbindelse med købet.

Levering

Hos Uldstorken er der gratis levering i hele Danmark ved køb over 500,- kr. Uldstorken afsender bestilte varer på alle hverdage inden for 24 timer efter modtagelse af din ordre. Såfremt varen ikke er på lager, vil der gå yderligere 2 dage inden afsendelse. Ordrer modtaget i weekender og på søn- og helligdage afsendes den følgende første hverdag med normal postgang.

Levering sker med GLS inden for 3-5 hverdage efter din bestilling er afsendt. Du modtager mail med track & trace-informationer på din forsendelse, så snart jeg har afsendt den.

Levering til udlandet KUN efter aftale. Skriv en mail til mette@uldstorken.dk

Prisen og leveringstiden for forsendelser til udlandet varierer alt efter, hvilket land varerne skal sendes til. Prisen for forsendelsen bestemmes ud fra vægten på de varer, du bestiller og dit køb kan kun gennemføres efter aftale med mig, hvor du vil få oplyst pris, distributør og den forventede leveringstid. Der kan opstå forsinkelser ved f.eks. toldbehandling, som jeg ikke kan drages til ansvar for.

Fortrydelsesret

Som kunde hos Uldstorken har du 14 dages fortrydelsesret. Fristen regnes fra den dag, hvor du modtager dine varer fra mig.

Fortrydelse af købet skal anmeldes til mig skriftligt pr. mail på mette@uldstorken.dk. Her er det vigtigt, at du tydeligt gør opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Fra fortrydelsen er fremsendt skal du senest 14 dage efter returnere det fysiske produkt.

Skulle du vælge at gøre brug af din fortrydelsesret, refunderer jeg det fulde beløb, som du har betalt, inklusiv forsendelsesomkostninger m.m. Det eneste jeg kræver, er, at du selv betaler dine egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men ikke tage den i egentlig brug.

Fortrydelsesret efter varen er taget i brug

Hvis varen er taget i brug, har du hos Uldstorken stadig mulighed for at fortryde dit køb inden 30 dage under forudsætning af, at varen ikke er beskadiget. Købsbeløbet fratrækkes 20% og du står selv for forsendelsesomkostninger.

Returnering

Ved returnering bedes du først rette henvendelse til mig pr. mail på mette@uldstorken.dk, for at aftale nærmere omkring returneringen.

Fysiske produkter returneres til:

Uldstorken
Åkirkebyvej 106
3700 Rønne

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

For at sikre dig hurtig refusion, bedes du medsende dine bankoplysninger, så jeg kan overføre det aftalte beløb, så snart jeg har modtaget den returnerede vare.

Reklamationsret

Hos Uldstorken har du 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Eventuelle reklamationer skal ske inden for rimelig tid. Det vil sige senest 2 måneder efter, at du har konstateret fejlen eller manglen ved det købte produkt.

Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert eller uheldig brug af produktet.

Uldstorken dækker eventuelle returomkostninger i forbindelse med reparation af produktet i et rimeligt omfang.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, som du har købt hos Uldstorken, eller en afgørelse jeg har foretaget i en retur- eller reklamationssag, kan du indsende den skriftligt til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Hjemmeside: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du oprette din klage på EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Indsender du en klage via dette forrum, skal du huske at oplyse min e-mailadresse: mette@uldstorken.dk.

Persondatapolitik

For at handle hos Uldstorken, skal du som minimum angive dit navn, din adresse, din mailadresse og dit telefonnummer, når du afgiver en bestilling. Det gøres i forbindelse med færdiggørelsen af din bestilling og betalingen for din ordre.

Uldstorken forstår og respekterer vigtigheden af dit privatliv på internettet. Derfor videregiver jeg ikke information om dig til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at færdiggøre købet, samt fremsende de købte varer til dig.

Udover dette hverken sælger eller videregiver jeg oplysninger om dit navn, din adresse, din e-mailadresse, dine kreditkortoplysninger eller andre personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående skriftlige tilladelse.

Alle informationer opbevares på betryggende måde online, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Uldstorken.

Alle modtagne personoplysninger opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Bemærk: Ved køb i min webshop registrerer jeg den IP-adresse, hvorfra dit køb foretages. Denne oplysning anvendes normalt ikke til noget. Men ved en evt. politiefterforskning vil jeg videregive oplysninger om den anvendte IP-adresse til politiet. IP-adressen opbevares kun så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning.

Alle falske bestillinger anmeldes til politiet.

Henvendelser vedr. opbevarede persondata

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod den registrering og de persondata, som jeg opbevarer om dig efter et køb. Du har også ret til at få oplyst, hvilke oplysninger jeg helt konkret opbevarer om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du endvidere ret til at få dem rettet.

I visse tilfælde har jeg pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som jeg skulle bruge dem til. Du kan også kontakte mig, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Alle henvendelser omkring dette bedes rettet til den dataansvarlige hos Uldstorken på mette@uldstorken.dk

Persondata opbevaret af tredjepart

Jeg samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data for mig i forbindelse med driften af min webshop og forsendelse af de varer, du har bestilt.

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på mine vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. Jeg samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.